Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, bij een innovatief en betrouwbaar bedrijf? Dan is Winters & Eikenaar de plek voor jou. Wij werken vanuit een visie gebaseerd op dienstbaarheid, kwaliteit en integriteit en wij zoeken altijd mensen die daarbij passen. Denk jij dat jij op basis van deze omschrijving een goede toevoeging voor ons bedrijf zou zijn? Momenteel hebben wij geen vacatures open staan, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Sollicitanten dienen bij ons aan het volgende te voldoen:

  • In het bezit van een rijbewijs B, waarbij B-E een pre is
  • In het bezit van VCA certificaat, de standaard in veilig werken, of bereid zijn om dit binnen drie maanden te halen

Daarnaast is ervaring op een van onze vakgebieden natuurlijk een pre, maar wij zijn ook zeer enthousiast als het gaat om het werken met nieuwe krachten.

 

Leerplekken

 

Bij Winters & Eikenaar kun je ook gebruikmaken van een van onze leerplekken. Zo kun je in de praktijk ons vak leren en doe je essentiële ervaring op die je later in je carrière zeker goed kan gebruiken. Omdat wij het belangrijk vinden om hier goed mee om te gaan zijn wij een erkend leerbedrijf, wat betekend dat wij door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zijn erkend als leerbedrijf, zodat wij jou kunnen garanderen dat we een goede leerplek voor je hebben. Deze erkenning betekent onder andere dat wij jou een werkplek aanbieden die aansluit bij je opleiding en dat we je intensief begeleiden. Wij maken tijd voor jou en nemen onze taken als praktijkopleider serieus. Dat betekent ook dat we samenwerken met je school en samen het leerproces coördineren. Op deze manier kunnen wij garanderen dat jouw leerplek perfect is om jou het vak te leren kennen. Samen met jou kijken we naar jouw vaardigheden en hoe we die binnen het bedrijf kunnen toepassen. Je mag de verschillende disciplines die we bij Winters & Eikenaar hebben beoefenen, zodat je ook een duidelijk beeld krijgt van wat je kunt verwachten als je bij ons of ergens anders in deze sector komt werken.


Als innovatief bedrijf dat midden in de markt staat weten wij precies hoe belangrijk leerplekken zijn, niet alleen voor jou als leerling, maar ook voor de sector in het algemeen. Door leerplekken is het mogelijk dat leerlingen makkelijk binnenstromen, niet alleen bij Winters & Eikenaar, maar overal. Zo blijft wat leerlingen leren op school relevant voor wat zij later in de sector als werk dienen uit te voeren, en daar dragen wij als Winters & Eikenaar graag aan bij.


Heb je interesse gekregen, bijvoorbeeld in een leerplek? Neem dan contact op voor meer informatie. Wij kijken graag wat wij voor jou kunnen betekenen!