Winters & Eikenaar kan uw tuinaanleg verzorgen. Betrekt u een nieuwbouwwoning met kale tuin of wilt u uw tuin veranderen? Winters & Eikenaar helpt u graag. Sierbestrating, een gazon of een vijver, wij kunnen het voor u realiseren. We maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Aan de hand van dit gesprek maken we een offerte.
Verhuur materieel

Zorgt u liever zelf voor uw tuinaanleg maar beschikt u niet over het benodigde materieel? Huur van bij Winters & Eikenaar alle machines die u nodig heeft voor uw tuinaanleg. U kunt de machines huren maar u kunt daarbij ook iemand van ons inhuren voor de bediening. Al onze medewerkers zijn bekwaam en gecertificeerd. Bij ons kunt u huren:

  • Trilplaten
  • Compressors
  • Wiellader
  • Aanhangwagens
  • Graafmachines van 0,8 tot 3 ton

Neem contact met ons op voor tarieven, mogelijkheden en beschikbaarheid. Wij helpen u graag verder.
Aanleg glasvezel

Beschikt u al over glasvezel? Als u uw tuin onder handen neemt, is dit een goed moment om glasvezel aan te leggen. Glasvezel zorgt voor supersnel internet en is de techniek voor de toekomst. Het moet alleen wel aangelegd worden. Winters & Eikenaar is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezel. Wij leggen het voor u aan tot in uw meterkast. Ook voor andere netwerkoplossingen op het gebied telecommunicatie, audio en beeld kunnen wij voor u realiseren.
Contact

Wilt u weten wat Winters & Eikenaar voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en denken met u mee. U vindt onze contactgegevens op de website.