Bent u op zoek naar een aannemer voor uw nieuwbouw in Zwolle? Bekijk dan eens wat Winters & Eikenaar voor u kan betekenen. Wilt u in uw nieuwbouw in Zwolle veranderingen in het telecommunicatienetwerk aan laten brengen? Of wilt u glasvezel laten aanleggen? Voor elk bekabelingsvraagstuk hebben wij een oplossing op maat.
Tuinaanleg

U kunt ook bij ons terecht voor de aanleg van uw tuin. Zeker bij nieuwbouw in Zwolle wordt deze kaal opgeleverd. We bespreken samen uw wensen en bekijken op welke wijze wij u hiermee kunnen helpen.
Machines huren

Wilt u uw eigen tuin aanleggen maar beschikt u niet over het benodigde materieel? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u terecht voor de huur van diverse machines. U kunt zelfs gecertificeerd personeel inhuren om deze te bedienen. Wij verhuren:

  • Trilplaten
  • Compressoren
  • Aanhangwagens
  • Wiellader
  • Graafmachines van 0,8 tot 3 ton

Over Winters & Eikenaar

Winters & Eikenaar bestaat sinds 2006 en is sindsdien uitgegroeid tot een professioneel, dienstbaar en betrouwbaar bedrijf. J. Winters en A. Eikenaar vullen elkaar aan tot een krachtige eenheid waarbij nuchterheid en transparantie centraal staan. Het motto van Winters & EIkenaar is “we gaan ervoor en klaren de klus vakkundig en met passie”. Onze kernwaardes zijn innoverend, betrouwbaar en transparant in klantgerichtheid.
Meer informatie

Wilt u meer informatie over de diensten van Winters & Eikenaar? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder en denken met u mee. U vindt onze contactgegevens op de website.