Wilt u glasvezel laten aanleggen bij uw woning of bedrijf? Winters & EIkenaar kan die voor u aanleggen. Glasvezel is de techniek van de toekomst. Supersnel internet en wellicht in de toekomst ook televisie en radio. Er zijn verschillende aanbieders van glasvezel internet maar uw huishouden of bedrijf moet daar wel op aangesloten worden. Wij leggen glasvezel voor u aan tot in uw meterkast.


Telecommunicatienetwerken

Naast glasvezel kunnen we ook andere bekabeling voor u realiseren. Bijvoorbeeld telecommunicatienetwerken. Voor elk probleem hebben wij een oplossing op maat. Of u nu tv wilt kijken in uw schuur, telefoonaansluiting in de garage of internet in uw tuinhuis, wij kunnen dit voor u regelen. Kabels en leidingen zijn onze specialiteit.
Tuinaanleg

Ook voor de aanleg van uw tuin kunt u bij Winters & Eikenaar terecht. Wilt u nog iets met uw tuin doen dan is het zeker in combinatie met de aanleg van glasvezel het juiste moment. Wilt u nieuwe bestrating, een gazon of een vijver? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.


Ontwerptekeningen printen

Winters & Eikenaar beschikt over een professionele grootformaat printer. Hiermee printen wij zelf onze werktekeningen of ontwerpschetsen. Wilt u uw eigen ontwerp of werktekening op groot formaat laten printen? Neem dan contact met ons op voor de tarieven en mogelijkheden.
Contact

Heeft u nog vragen over het aanleggen van glasvezel of over de nadere diensten van Winters & Eikenaar? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website.