Werktekeningen of ontwerpschetsen kunnen wij zelf printen tot en met een A0 formaat. Deze mogelijkheden hebben wij veelal voor eigen gebruik. Neem gerust contact op voor de tarieven en de mogelijkheden voor uw eigen grootformaat afdruk.

Wij kunnen u graag voorzien in het aanleggen van verschillende soorten bestratingen.

Voor het uiterst nauwkeurig in kaart brengen en vastleggen van nieuw aangelegde netwerken of van bestaande netwerken maken wij gebruik van een inmeettechniek met behulp van een Stonex S9III gps rover die werkt met een nauwkeurigheid die een maximale marge van 1 cm heeft.

Wij kunnen voorafgaand aan de uitvoering de engineering van een traject voor u verrichten, inclusief het contacten leggen met de lokale gemeenten/overheden en met hen op een op praktische uitvoering gerichte manier communiceren.

Door middel van een blaastechniek worden kabels aangebracht in bestaande buizen die reeds in de grond liggen of anderszins zijn aangelegd.

Waar niet met open graafwerk gewerkt kan of mag worden zijn wij als bedrijf in staat om op een professionele manier te voorzien in een boring/persing van 80 mm tot 160 mm