Bij Winters & Eikenaar kunt u een box huren voor de opslag van materialen, inboedel of andere spullen. Onze opslagboxen zijn 4 x 4 x 3,5 meter (LxBxH). Naast een box voor opslag zijn er ook talloze andere mogelijkheden om spullen of materieel op de slaan. Bijvoorbeeld voor de stalling van machines of voor grotere materialen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Transport en overslag

U kunt bij Winters & Eikenaar ook aanhangwagens huren. We hebben verschillende formaten. Wij kunnen ook transport en overslag van grote hoeveelheden voor u regelen. Ook hiervoor zijn er veel verschillende mogelijkheden. Naast de verhuur van aanhangwagens kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van materieel zoals wielladers, graafmachines van 0,8 tot 3 ton, trilplaten en compressors. U kunt hierbij ook personeel inhuren voor de bediening. Al onze medewerkers beschikken over alle nodige opleidingen en certificaten om veilig en bekwaam te kunnen werken. Onze medewerkers beschikken over de volgende certificaten: VCA, Veilig werken op hoogte, Sect 1B HAS, Sect 1B GLAS en Veilig werken langs de weg.


Aanleggen glasvezel

Winters & Eikenaar is onder andere gespecialiseerd in gespecialiseerd in de aanleg van glasvezel. Wij kunnen allerlei soorten bekabeling voor u verzorgen. Bij bieden oplossingen op maat voor netwerken op het gebied van telecommunicatie, audio en beeld. Zowel inpandig als uitpandig. Wij helpen u ook graag met bijkomende werken zoals tuin- en terreinaanleg.

Wilt u een box huren of meer informatie over de mogelijkheden van Winters & Eikenaar? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag als uw vragen.