Winters & Eikenaar is een aannemersbedrijf in Zwolle en gespecialiseerd in het realiseren van oplossingen op maat op het gebied van audio-, beeld- en telecommunicatienetwerken. Wij hebben voor elke bekabelingswens of -probleem een goede oplossing. Of u nu kabels wil doortrekken naar uw schuur of garage of juist glasvezel wil laten aanleggen, wij helpen u graag. Ook voor bijkomende werken zoals tuin- of terreinaanleg kunt u bij ons terecht. Dit is vaak goed tegelijk te doen omdat wij voor het doortrekken van de kabels en leidingen ook ondergronds moeten zijn. Wilt u nog iets met uw tuin doen, dan is dit het juiste moment. Uiteraard zorgen wij sowieso dat alles netjes wordt achtergelaten.
Wiellader of andere materieel huren?

Bent u zelf met een klus bezig en heeft u een graafmachine of wiellader nodig? Deze kunt u ons huren. Als aannemersbedrijf in Zwolle hebben wij de beschikking over allerlei materieel. U kunt bij ons huren:

  • Wiellader
  • Graafmachines van 0,8 tot 3 ton
  • Trilplaten
  • Aanhangwagens
  • Compressoren

U kunt eventueel ook personeel inhuren voor de bediening. Al onze medewerkers zijn bekwaam en gecertificeerd. Neem contact met ons op om te informeren naar de tarieven en beschikbaarheid.
Grootformaat printer

Winters & Eikenaar beschikt over een professionele grootformaat printer. Hiermee printen wij zelf werktekeningen of ontwerpschetsen. Wilt u uw eigen ontwerp of werktekening op groot formaat laten printen? Neem dan contact met ons op voor de tarieven en mogelijkheden.

Wil u meer informatie over Winters & Eikenaar, aannemersbedrijf in Zwolle? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website.